SEGRE
La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Després de la lectura de la notícia publicada a SEGRE, i les declaracions del tinent d’alcalde Rafael Peris, realitzades al mateix, ens veiem obligats a fer una altra publicació responent. Ens ha cridat molt l’atenció l’afirmació “perquè tenen més experiència”.

Sap vostè qui va realitzar l’esdeveniment de Revetlla de Cap d’Any el 2016 a la Llotja? Nosaltres. El 2017 es va tornar a sol·licitar l’espai i, en aquesta ocasió, les paraules van ser: “No es pot fer aquest any.” I no va anar més enllà.

Arriba el 2018 i, juntament amb l’empresa concessionària de càtering, es realitza una programació d’esdeveniments de tota la temporada. Tot era correcte fins al dia en el qual vostè, personalment, mentre nosaltres inspeccionàvem tot el que era necessari per realitzar l’activitat juntament amb personal tècnic de la Llotja, va decidir, per algun motiu, que aquesta activitat no es podia realitzar, ja que “no volem que això es converteixi en una discoteca”.

Vostè se’n va anar i va enviar la persona responsable de comunicar-nos a tots els presents que s’anul· lava aquesta data i totes les reservades. Com en el correu en el qual es demanaven els motius, la resposta va ser: “No és possible realitzar l’activitat sol·licitada.” I, al final, sembla ser que sí que està permesa l’activitat. I per acabar, si la seva resposta a la pregunta que llancem és “perquè és una activitat totalment diferent i no va ser considerada viable”, ens agradaria que fos més extens en la resposta per veure quines valoracions es van realitzar per a tal conclusió.

Els últims anys, aquest ajuntament sempre acaba escatxigat per accions relacionades amb el lleure nocturn, potser hauria de començar a deixar “la nit”, que ja hi ha massa estels al firmament.

tracking