SEGRE

JUNTA DIRECTIVA DEL FIFLLEIDA

FiFLleida i Ciutat Jardí

El FiF va desplegar ahir aquestes pancartes.

El FiF va desplegar ahir aquestes pancartes.STEFI GABRIELLE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

En resposta a la carta publicada per aquest diari dilluns passat per part de la Plataforma Sí espais verds Ciutat Jardí, ens veiem obligats a fer-li arribar la reflexió següent. Quan, des de la citada Plataforma, se’ns acusa de ser una empresa privada, hem d’afirmar que tenen raó. Sí, som una empresa privada, no ho podem negar, encara que a l’article primer dels nostres estatuts se’ns reconegui com a entitat sense ànim de lucre. Aquesta empresa privada té la singularitat que no utilitza publicitat estàtica al seu camp, ni té patrocinadors per als diferents equips (aquests juguen amb la samarreta neta de publicitat), ni disposa de bar a les seves instal·lacions.

Aquestes són les partides que, en el cas que la intenció del club fos econòmica, serien les més explotades, com poden entendre, però, tal vegada els principals objectius del club no siguin els que vostès pensen. Però, encara que des del FiFLleida pensem que amb la utilització del terme d’empresa privada, que es fa des de la Plataforma i alhora també des del comunicat de l’Ajuntament, el que es vol aconseguir és manipular l’opinió general en contra de la nostra entitat, no podem deixar de reconèixer que el terme és absolutament vàlid.

Aprofitem per fer una llista de les principals empreses privades que disposen de la cessió d’una instal·lació esportiva municipal: Lleida Esportiu, ForçaLleida, CF Balàfia, Bàsquet Pardinyes, UE Bordeta, CF Pardinyes, AEM, Llista Lleida, Vòlei Balàfia, At. Segre, Handbol Lleida-Pardinyes, CF Magraners, UE Gardeny, Bàsquet Secà Sant Pere, Club Bàsquet Lleida...

tracking