SEGRE

GERARD CLOS CANO

Al Nadal, el millor regal és el temps

Desenes de persones van visitar ahir el Mercat de Nadal de Cervera.

Desenes de persones van visitar ahir el Mercat de Nadal de Cervera.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Tots som conscients que aquestes dates són especials per als nostres fills. La il·lusió es veu reflectida en els seus rostres i res és més complaent que observar les seves reaccions davant dels regals que cada any el Pare Noel, el Tió o els Reis Mags els porten. Ara bé, en molts casos, la sobresaturació de regals juga envers nosaltres. Creiem que més és millor; res més lluny de la realitat. Els nostres fills volen jugar, clar, i sense ser conscients, són víctimes d’un mercat expansiu.

Nosaltres ens els estimem i volem que els portin tot allò que demanen. Redimim les nostres consciències, el poc temps que passem amb ells i la falta de comunicació amb tot el que és material i ens/els omple momentàniament. Però, parem-nos a pensar un moment i apliquem la màxima que ens recorda que: “No és més ric qui més té, sinó qui menys necessita”... i actualment, si hi ha quelcom que voldríem comprar seria, sense dubte, més temps. Temps per passar amb els nostres fills.

Gaudiu regalant allò que desitgin, clar que sí, però gasteu el vostre pressupost en un intangible: compreu temps. El veritable factor que els farà feliços compartint allò que més els agrada, amb aquells que més estimen. Una despesa responsable permet reduir despeses, però també enfortir els nostres vincles i sense adonar-nos, gaudirem més d’ells i ells gaudiran del veritable amor del Nadal. La nostra estima.

tracking