SEGRE
Tapen amb pintura negra les plaques de noms franquistes

Tapen amb pintura negra les plaques de noms franquistesÒscar Mirón

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Senyor Alcalde de Lleida, sóc un veí de l’avinguda Alcalde Areny i m’adreço a vostè per preguntar-li el següent: ha pensat en els problemes que ens portarà el canvi de nom d’aquests carrers a tots els veïns? Especialment per a tota classe de documents com DNI, SS, passaports, escriptures, correspondència, etc. No creu que el més legal i correcte hauria sigut que s’hagués consultat tots els veïns i veïnes, propietaris d’habitatges, locals comercials i empreses d’aquests carrers? Potser li haurien donat alguna idea millor, ja que els nous noms que substituiran els que eren fins avui dia, la gran majoria de gent no sap ni de qui són, a més, sabeu de sobres que, per molt que es canviïn, molta gent seguirà, durant anys, anomenant-los com sempre.

El problema és que vostè s’ha escoltat la gent que no viuen en aquests carrers i l’han pressionat. No tinc res en contra d’aquesta gent, però sí que m’agradaria dir-los que es cuidessin d’altres problemes més seriosos que tenim a la ciutat, que són molts i que perjudiquen a bona part de la ciutadania. Per tant, demano si us plau que reflexioni i rectifiqui abans de canviar-los, ja que aquesta gent que el pressiona, de ben segur que mai el votaran i, en canvi, els veïns d’aquests carrers sí que el podrien votar, ja que som una multitud de persones.

A més, li diré que un alcalde no pot donar la raó a una petita part de ciutadans quan es tracta d’un caprici que causarà tant d’enrenou a tants i tants veïns que paguen tots els tributs.

Des de l’avinguda Alcalde Areny, gràcies.

tracking