SEGRE

UNES EMPRESES DE LLEIDA MOLT INDIGNADES I DECEBUDES

Indignats!

CASABLANCA CLUB LLEIDA

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.

La Llotja acollirà un sopar i una festa de celebració de Cap d’Any.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Tal com sona, estem molt indignats, són els de sempre, els mateixos, els que ens treuen a nosaltres per donar-ho a d’altres.

Quan proposem de realitzar activitats a La Llotja, la contestació sempre és la mateixa: “No és considerada viable’’. Tenim empreses, treballadors... projectes empresarials que aguantem any rere any però això, a vostè, li importa ben poc. Senyor Peris: ara sí que es permet realitzar techno a la Llotja per a la nit de Cap d’Any?

Per què a nosaltres no, i a ells, sí? També es permet realitzar SBK (salsa, bachata, kizomba) per a la nit de Cap d’Any? A nosaltres, no; a ells, sí! Perquè, segons les seves declaracions en l’últim ple, va ser molt explícit explicant autèntiques mentides.

La veritat és només una i és que “vostè no ens vol a la Llotja”, ens va fer fora amb excuses barates i va suspendre els esdeveniments que ja estaven programats i acceptats prèviament, però li va perfecte, els donem als amics, als de sempre!

És casualitat, no, Sr. Peris? No és de justícia que se li tregui un projecte empresarial que va ser acceptat, en el seu moment, per donar-lo a d’altres, no és just, doncs NO! I més quan vam ser testimonis de ser repudiats pel senyor conseller delegat de l’empresa pública Centre de Negocis i Convencions SA - La Llotja i després veure com li cedeixen els espais, encara millor, se li cedeix tota la Llotja. Estem indignats! Molt emprenyats!

La Llotja es convertirà el pròxim 31 de desembre en una megasuperdiscoteca, que se li dóna per la cara a aquest grup empresarial sense prèvia licitació pública i els altres a callar?, doncs no, no callarem i ens manifestem com podem. Senyors polítics de Lleida, vostès tan sols volen que aquest grup funcioni i siguin els únics que puguin gestionar locals de lleure, o també podem els altres treballar dins d’una competència natural? Com és possible que l’administració municipal permeti un esdeveniment d’aquestes dimensions, amb el mal econòmic que representarà a la resta de locals de Lleida i sense que s’hagi acreditat la forma mitjançant la qual l’empresa pública CNS SA ha adjudicat i aprovat que es realitzi aquest dimensionat esdeveniment per a la nit de Cap d’Any?

Les seves explicacions són escasses i poc concretes, l’empresa que ofereix el servei de càtering, en principi, només té licitada la terrassa de la planta alta i durant la temporada d’estiu.

El plec de licitació recull clarament que podran disposar d’una tarifa prèmium, en cap moment no es parla de preferent o exclusiu, perquè al final –i no ens vulguin enganyar–, l’únic que pot llogar l’espai és la CNC, Centre de Negocis i Convencions - La Llotja, del qual vostè és el màxim responsable, o no?

Vam ser testimonis, i tenim testimonis, de com ens van negar portar a terme cap activitat a la Llotja perquè, segons paraules textuals de la persona que ens el va comunicar, “no es vol que la Llotja es converteixi en una discoteca!”

Doncs el missatge no l’acabem d’entendre, és igual que per a la nit de Cap d’Any s’hagi muntat un chiqui park amb cinc espais musicals, barra lliure i no ens n’hàgim assabentat.

Per anar resumint, quan s’adonaran de tants privilegis per a uns i de tanta injustícia per a la resta?

Recordin: “Potser haurien de començar a adonar-se que a la nit, ja hi ha massa estrelles i estan al firmament.’’

tracking