SEGRE
Els presos independentistes de Lledoners mostren unitat en una foto i preparen accions

Els presos independentistes de Lledoners mostren unitat en una foto i preparen accionsÒmnium Cultural

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

A la secció Correu del seu diari, hi apareixia, el 15 de desembre passat, una carta titulada La falsa vaga de fam, signada pel Sr. Antonio Sanz, a qui voldria contestar: S’ha de ser molt roí o ignorant per escriure sobre la vaga de fam que fan quatre presos polítics, i escriure que estan prenent batuts nutricionals, motiu pel qual, segons el Sr. Sanz, tot és una comèdia.

El Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i metge que vetlla per la salut dels presos independentistes en vaga de fam, ha aconsellat el trasllat a la infermeria del Sr. Jordi Turull, atès que, segons l’opinió del Dr. Padrós: “El temps transcorregut i la situació individual fan aconsellable que ara sigui traslladat a la infermeria.” És a dir, que tot un doctor, i president del Col·legi de Metges de Barcelona està fent un seguiment dels presos que fan la vaga de fam.

He llegit una entrevista amb el Dr. Padrós en què manifesta que no es pot vulnerar la decisió personal de la persona de fer una vaga de fam. És a dir, Sr. Sanz, que prendre la decisió de portar a terme una vaga de fam és una decisió molt seriosa. Vostè, sense encomanar-se a ningú ja sentencia que aquesta vaga de fam és una comèdia i que prenen batuts nutricionals.

És vostè metge, Sr. Sanz? Quina poca humanitat té, vostè, que opina que és una falsedat la vaga de fam, ja que ho ha llegit publicat. Publicat, on? En algun dels diaris i mitjans de comunicació que només menteixen i bolquen verí contra una bona part del poble català i que els únics polítics que es varen comprometre a preguntar al poble quin volia que fos el seu futur estan tots a la presó o a l’exili. Què és millor, per a vostè, confiar en el partit més corrupte d’Europa, el PP, Cs o Vox, que de la mentida i l’odi fan la seva bandera?

Tota aquesta gent li solucionaran els problemes de les pensions tan baixes que tenim, els sous precaris, la sanitat pública que cada vegada es retalla més? De veritat, tota aquesta gent li solucionaran els problemes de futur d’aquest país, Sr. Sanz? I sàpiga, per si ho ignora, que suposo que sí, que els presos polítics que fan vaga de fam, ho fan per reclamar que se’ls apliqui la llei que té el Tribunal Suprem que quan un pres presenta un recurs d’empara, en el terme de trenta dies, se’ls ha de contestar. I ells fa un any que estan sense haver rebut resposta. Això és justícia? O aquests presos independentistes no tenen cap dret a rebre justícia, i sobretot quan persones com vostè ja els ha jutjat.

Segur que, per a vostè, aquesta gent hauria d’estar trenta anys a la presó, què dic trenta anys, tota la vida; no tornar a veure el Sol, i els de La Manada, lliures; i els que han robat a mans plenes en aquest Estat, que vostè tan deu defensar, aquesta gent, ja està bé que estiguin lliures. Ara bé, que unes persones hagin preguntat al poble pel seu futur, a aquests, ni aigua. Finalment, li recordo una frase que va pronunciar Leonard Cohen, que, per si no ho sap, va ser un poeta, novel·lista i cantautor canadenc i que va dir: “A vegades un sap de quin costat estar, simplement veient qui estan de l’altre costat.” Doncs això mateix.

tracking