SEGRE
La fleca de Ribera de Cardós, tancada des de fa més d’un mes.

La fleca de Ribera de Cardós, tancada des de fa més d’un mes.J. L. D.

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Des del mes d’octubre passat, ens vam trobar que el proveïment de pa, que teníem a Ribera de Cardós, va deixar de prestar l’esmentat servei sense avís previ als clients assidus, la qual cosa ens va obligar, els primers dies, a buscar un lloc on poguéssim proveir-nos. Passat aquest temps, no veiem cap solució al problema. Tenim dos forns de pa que el distribueixen a les seves botigues, una a Tírvia i altra a Llavorsí, però des de la Vall hem de desplaçar-nos de dotze a vint quilòmetres per comprar el pa, podent ser que quan arribis no hi hagi existències i hagis de desplaçar-te uns quinze quilòmetres més, la qual cosa és una autèntica odissea, ja que pot ser que no acabis trobant el pa per als teus dinars. A tot això, afegim la falta de transport per a les persones amb dificultats.

El meu suggeriment a tots els lectors d’aquest escrit, així com als Ajuntaments de la Vall Cardós (Lladorre, Tavascan i Esterri de Cardós), és que prenguin consciència i ens donin suport per poder tenir un servei tan fonamental, ja que és un element bàsic alimentari que tots necessitem. Consideraria important que els municipis citats fessin algun moviment sobre aquest problema amb alguna aportació per a l’establiment, econòmic o d’organització. Crec que pel que fa a subministradors no tindríem problema. Només vull plantejar-los la situació i que també seria interessant per a ells l’expansió a nivell comercial per atendre les seves ofertes i les nostres necessitats.

Espero que aviat puguem dir que a la Vall de Cardós hi ha una botiga de pa. Ho agrairíem tots. Bones festes a tothom i una salutació.

tracking