SEGRE
Ja es pot girar a l’esquerra des de rambla d’Aragó cap a Universitat

Ja es pot girar a l’esquerra des de rambla d’Aragó cap a UniversitatMARIA MARQUÈS

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El nou semàfor a la rambla d’Aragó, que permet el gir a mà esquerra, és un petit detall que millora el trànsit a la ciutat. Jo voldria, tot pensant en les properes eleccions municipals, que els partits polítics que s’hi presentin prenguessin nota dels petits detalls que esmentaré i que podrien millorar sensiblement la ciutat de Lleida, sense que fossin grans obres faraòniques ni necessitessin de gran pressupost: heus aquí alguns exemples (llevat dels d’incrementar arbrat, bancs, il·luminació, etc., que això ja es considera d’obligada execució):

  1. Accés directe al carrer Margarita Xirgu venint des del pont instituts (no arriben a 30 metres els que s’haurien d’expropiar, potser, i estalviaria la congestió de la rotonda de l’Agustí Mestres, i el municipals extra en dies clau, i seria accés directe a la benzinera i a la Bordeta).
  2.  Ampliar la vorera (biaix) del pont Vell en direcció a l’avinguda del Segre (igual però molt menor que el biaix ja existent davant els Camps Elisis), ja que resulta massa estret en moments d’aglomeració de gent.
  3. Garantir la senyalització destacada del nom del carrers en tots els xamfrans i cruïlles, sobretot, senyalització individualitzada, i suficient arreu, de color fúcsia per indicar l’accés al Turó de la Seu Vella.
  4. Suprimir els semàfors laterals de gir a mà dreta intermitents, si no compleixen la seva funció (el carrer Acadèmia - passeig de Ronda i passeig de Ronda - carrer de Lluís Companys, posem per cas). I com aquests detalls (per tal de no allargar-me gaire), de ben segur que els lectors, en podrien citar molts d’altres.

Per això, l’únic que pretenc amb aquesta carta és conscienciar, ara que encara hi som a temps, que uns (residents i ciutadans en general) i altres (polítics en particular) en prenguin nota i en comencin a incloure en els seus programes electorals per a les eleccions del maig vinent. Em faran cas per una vegada a la vida?

tracking