SEGRE

Àngels i Joan Martí

Molts agraïments i una decepció

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Ara fa uns dies que ha mort la nostra mare després de passar els últims 9 anys i tres mesos a la residència pública Balàfia I. A l’hora de fer balanç d’aquests anys tenim una llarga llista d’agraïments. En primer lloc, a la Mari Àngels Palau, que amb la seva sincera amistat, simpatia i alegria ha aconseguit que, per a la nostra mare, aquest llarg període hagi estat molt millor del que hauria estat sense ella. Moltes gràcies, Mari Àngels!!!

També estem agraïts a tots i cadascun dels professionals que l’han atès. Hem de fer una menció expressa als auxiliars, que són els qui més s’han ocupat del seu dia a dia. En especial a aquells que, tot i ser un treball mal pagat, el fan amb afecte i un somriure. I per suposat, a tots els familiars i amics que ens heu ajudat o l’heu visitat o preguntat per ella sempre que heu tingut l’oportunitat.

Els agraïments són molts, però a última hora també hi ha hagut una decepció. La que hem tingut al veure que les dos persones que ocupen la direcció i la coordinació de la residència no han estat a l’altura de les seves responsabilitats arran d’una complicació causada per una mala praxi al centre. Els ho hem dit i ens han demanat disculpes. Les acceptem, amb el benentès que hi ha voluntat real d’esmena per vetllar per la qualitat dels serveis que reben els usuaris, així com per tenir clar que els treballadors no són cromos intercanviables i prescindibles, sinó que un bon tracte envers ells i una formació, organització i control eficients són claus per garantir una bona atenció als residents.

tracking