SEGRE
En suport als encausats pel referèndum - Com cada dilluns des de fa més d’un any, els Cantaires de Ponent es van congregar ahir a la plaça de la Paeria de Lleida per exigir la llibertat dels líders independentistes empresonats i el retorn del ...

En suport als encausats pel referèndum - Com cada dilluns des de fa més d’un any, els Cantaires de Ponent es van congregar ahir a la plaça de la Paeria de Lleida per exigir la llibertat dels líders independentistes empresonats i el retorn del ...AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

No sé si el senyor Larrosa li ha aclarit allò que demanava vostè en el seu escrit al diari SEGRE, però a mi sí que m’agradaria comentar-li un parell de cosetes.

  1. Els cantaires que van a la plaça de l’Ajuntament a cantar cada setmana són ben lliures d’anar-hi, i crec que tothom ho respecta. Després se’n van a casa, i aquí pau i allà glòria.
  2. Pel que fa als llaços grocs de l’arbre, penso que fan molt bé de treure’ls, perquè aquest es queda al mateix lloc durant totes les festes, i els que no pensem com vostè no ens agrada veure llaços. A més, l’arbre és per a tots els lleidatans, els independentistes i els no independentistes. Per tant, és un espai per a tothom i trobo bé que es treguin els llaços. Vostè els pot posar a casa seva, però en un espai que és públic s’han de respectar totes les opinions.

Espero que sàpiga respectar allò que pensen els altres. Moltes gràcies.

tracking