SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Permeti’m utilitzar aquest mitjà per manifestar la situació que vivim els veïns de les urbanitzacions contingudes al Polígon de Torrefarrera. Fa temps, vaig convidar l’alcalde de Torrefarrera a fer una passejada pel Polígon per ferli veure la situació de degradació i brutícia amb què ens trobem els veïns que ens agrada passejar al voltant de casa.

Com que no vaig aconseguir la seva resposta, li vaig enviar per correu electrònic un recull de fotografies i les oportunes explicacions sobre aquestes, sense resposta, com en el cas anterior. No obstant, em vaig personar a les dependències de l’Ajuntament i vaig manifestar a la Regidora de Medi Ambient una sèrie (dos o tres) d’inconvenients que patim. De nou, sense resposta.

Cal tenir en compte que una gran part del pressupost municipal es nodreix de la celebració del mercat dels diumenges als carrers del Polígon. Malgrat tot, no rebem cap compensació, ni en neteja ni en millora de serveis o instal·lacions, ja que només es fa neteja dels carrers en què s’ubica el mercat i no dels propers, on s’amuntega brutícia a causa del mercat.

Només voldria que aquesta carta servís per poder conscienciar l’equip de govern que cal cuidar la gallina dels ous d’or, ja que no cuiden la dotzena de vilatans que vivim en aquest entorn. Moltes gràcies.

tracking