SEGRE

Manuel Fregola Navarro

Els famosos i les apostes 'online'

Una altra vegada a voltes amb les apostes.

Una altra vegada a voltes amb les apostes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Vivim en els temps de la tecnologia, i benvinguda sigui, sempre que sigui per poder millorar les nostres vides en el dia a dia.

Però quan traspassem la línia roja, ens trobem que no hi ha cap moralitat i ètica, per exemple, en els jocs online, i sobretot en les apostes que inciten a jugar amb diners, ja que creen en la societat una veritable ludopatia i també una addicció i que, la veritat, és francament alarmant i preocupant, sobretot en els nostres joves, que avui dia són els més assidus jugadors.

Tampoc no existeix cap moralitat entre aquelles persones famoses i importants que donen el seu suport a aquestes apostes, donant la seva imatge a la televisió, a la publicitat i a les xarxes socials, i que enalteixen el joc de les cases d’apostes online.

Les cases d’apostes sí que es troben dins de la legalitat existent. És un negoci com qualsevol altre i cadascú té dret a jugar i a apostar com vulgui, però en aquest tipus de negoci, com en d’altres en què els diners són el principal objectiu, cal tenir el cap ben moblat i saber quan s’ha de parar de jugar i de continuar apostant.

Potser molta gent es demana, avui dia, com és possible que els famosos puguin promocionar la seua imatge en aquest tipus de jocs i si és possible que hi pugui haver, en un futur pròxim, una llei que ho prohibeixi.

Èticament i moralment, aquestes persones famoses vénen de la televisió, de la publicitat i de tota mena d’esports, que ja per si mateixos, ells i elles tenen les vides solucionades per a tota la vida pels seus alts ingressos en les seues feines respectives i no els cal, teòricament, donar la seua imatge.

I se suposa que s’han d’adonar, o no, que estan fabricant i generant nous jugadors ludòpates i que, aparentment, els inciten a guanyar més diners, de forma ràpida i sense cap esforç aparent. Pensem que moltes vegades en la ludopatia és molt difícil que hi pugui haver un possible retorn del jugador a la vida normal que tenia abans, i que lamentablement la societat actual i sobretot els nostres joves són la principal font d’on beuen aquestes malaurades empreses d’apostes.

tracking