SEGRE
Vox confirma que presentarà candidatura a les municipals de Lleida

Vox confirma que presentarà candidatura a les municipals de Lleida

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Salvant les notòries distàncies ideològiques, podem dir que la situació de Vox a Andalusia als ciutadans catalans ens sona. Vox ha tret a escena el seu programa de 19 punts, lògicament per a tots els gustos, alguns se’n poden assimilar d’altres són de posar-se les mans al cap.

Personalment, només puc dir que Vox exerceix com a tal, ni més ni menys, els sona? En els temps de formació del Govern català, recordo una situació similar. ERC i CDC se les veien i desitjaven buscant el pacte amb la CUP, fins a límits insospitats, tant com arribar a fer fora A. Mas. Partint d’això sempre recordaré en els mitjans de comunicació un comentari molt freqüent: la CUP exerceix com a tal, i no s’ha de sorprendre, l’expectació és què faran els altres. Recordo el gran comunicador Josep Cuní recalcar-ho una vegada i una altra.

Doncs bé, això mateix passa ara a Andalusia, Vox fa de Vox, i l’expectació ha d’estar en PP i Ciutadans. Per cert, el PSA clama al cel, però al seu interior no m’estranya que vegi un bri d’esperança a tornar a governar, amb Vox com el seu salvador. Ja arriba a ser irònic, però així és la política.

tracking