SEGRE

Joaquim Nogués Alech

Nota d'aclariment a 'Fi de la polèmica' d'una lleidatana

Pels presos i exiliats - Com cada dilluns des de fa més d’un any, el grup de Cantaires de Ponent es va congregar ahir a les vuit de la tarda a la plaça de la Paeria de Lleida per denunciar la presó provisional dels líders independentistes acu ...

Pels presos i exiliats - Com cada dilluns des de fa més d’un any, el grup de Cantaires de Ponent es va congregar ahir a les vuit de la tarda a la plaça de la Paeria de Lleida per denunciar la presó provisional dels líders independentistes acu ...ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Senyora lleidatana, el que li ha d’aclarir alguna cosa que vostè tampoc entén gens sóc jo, que vaig escriure una carta a l’alcalde de la ciutat de Lleida per tal de preguntar-li a qui manava treure els llaços grocs que es penjaven a l’arbre de Nadal que lluïa la plaça Paeria durant aquestes festes nadalenques (carta publicada a SEGRE el 5-1-19).

Quina va ser la meva sorpresa? Doncs que, en lloc de contestar-me l’alcalde, em contesta vostè i em dóna una sèrie de raons de perquè no li agrada veure els llaços grocs penjats als carrers de la ciutat de Lleida. Si a vostè, senyora lleidatana, això ja li està bé, a mi, no. I entenc que la meva opinió és, com a mínim, tan digna com la seva. Si vostè es dirigís en un escrit a l’ajuntament per preguntar a l’alcalde sobre un determinat tema, el que voldria és que li contestés o bé l’alcalde o algú de l’ajuntament i no “una lleidatana”.

És vostè la portaveu de l’alcalde? Per tant, vostè no es ningú per dir-me que prou de dialèctica, i, evidentment, no pretenc que tothom pensi com jo, perquè, possiblement, estic equivocat en moltes coses. Tampoc tinc cap interès a debatre amb vostè els nostres punts de vista, per això dono per tancada la polèmica, esperant que no em contesti.

tracking