SEGRE
Carta a la regidora de Cs

Carta a la regidora de CsCs

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Mai m’hauria pogut pensar que seria testimoni d’un gest molt desagradable i incomprensible, i més quan hom es troba en un entorn piadós tan propici a la concòrdia i la solidaritat com és un temple. Es tracta, en aquest cas, de l’església de la Sang mentre s’hi celebrava la missa de Sant Antoni Abat. A l’arribar l’hora de donar-se la pau entre germans, com invitació feta pel celebrant (el senyor bisbe) als assistents, la representant del partit taronja a la Paeria es negà per complet a estendre la mà al seu company regidor, que tenia a la seva dreta, i aquest, atònit davant la incredulitat de la situació, gosà demanar-li, educadament, si realment es negava a donar-li la mà com a gest de pau entre –entendria jo– creients.

Senyora regidora: si no és creient ni practicant, ningú l’obliga a assistir en un acte religiós i menys d’aquesta mena, diguem-ne més casolana que oficial. Entenc que políticament es puguin tenir discrepàncies amb tots els altres polítics distints de la seva formació, però en una situació i en un entorn com l’esmentat abans, diu molt poc de vostè negar la pau a un company regidor del nostre ajuntament, que sí que dóna mostres de la seva vàlua i coherència moral.

Si tots els militants del seu partit obren de la mateixa manera ho tenim clar per fiar-nos-en. Bé, culturalment, ja ni en parlem.

tracking