SEGRE

Jesús Doya Torrente

La nova política del segle XXI té nom: Xavier Palau

Xavier Palau, l'alcaldable del PP , al centre

Xavier Palau, l'alcaldable del PP , al centremagdalena altisent

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El PP de Lleida ha apostat per una nova manera de fer política: escoltar, dialogar, detectar els problemes i solucionar- los són les propostes d’aquest jove que, amb il·lusió i ganes de treballar, té com a meta governar aquesta ciutat i, per fer-ho, es posa al servei dels ciutadans. Ja n’hi ha prou de líders emmidonats amb aires de grandesa i fam de poder. La ratlla que distancia el poble dels seus governants ha de ser esborrada. Poques persones m’han sorprès com aquest candidat. Quan l’escoltes parlar, et demanes on s’havia ficat tot aquest temps? El món és ple de persones ben intencionades però mal informades, amb voluntat però sense idees, amb ganes però sense estar preparades. El Xavier és un còctel d’informació, idees i preparació.

Em canso quan veig que la política de la nostra ciutat depèn del que passi a Madrid o Barcelona. Del fet que si algun personatge encerta o falla en una altra ciutat, faci dependre el futur de la nostra. Tenim identitat pròpia, no necessitem que ens diguin des de fora el que cal fer i el que no. Tenim capacitat per aconseguir ser un referent en molts aspectes, és hora que cadascun de nosaltres posi el seu gra de sorra per formar la platja de la convivència i un bon benestar social.

Deixem que les altres platges catalanes tinguin només sorra. El passat el van escriure d’altres, però el futur l’escrivim nosaltres. Prenguem tots el control d’aquesta nova etapa i que ningú no quedi al marge, tots som Lleida.

Les ciutats només són maons i ciment, som les persones els que els donem vida i esperança. La meva esperança i la meva confiança no la poso en unes sigles o en una idea, ja que no senten ni pateixen. La meva confiança la poso en les persones, ja que són elles les que senten i pateixen.

Ànims, Xavier, que la nostra ciutat escolti que hi ha una nova manera de fer política, la qual es posa al servei del ciutadà, i no el ciutadà al servei del poder.

tracking