SEGRE

Santi Castany i Corti

Agraïment a les treballadores i treballadors del Centre sociosanitari Terra Ferma

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

La Rosa ens ha deixat, però que ningú estigui trist, perquè ara ja és lliure d’aquesta maleïda malaltia que emboira records i memòria. Perquè ens ha deixat quan ella ha volgut, de manera digna, ben atesa i conscient d’haver estimat i sigut estimada moltíssim. Què més es pot demanar? I per aquesta raó, el nostre més sincer agraïment i admiració a totes les treballadores i treballadors del Centre sociosanitari Terra Ferma d’Alpicat, perquè potser ningú ha estimat la Rosa com nosaltres, els familiar i amics, però segur que no l’hauríem pogut cuidar i atendre tan bé com vosaltres.

Davant la percepció de la pèrdua de valors i empatia de la nostra societat (i d’aquells que diuen que ens representen) ens queda l’esperança que encara tenim una xarxa de persones, treballadores i treballadors mai prou ben pagades, que no només compleixen amb les seves tasques professionals, sinó que afegeixen aquest plus humà que a residents i familiars ens aporten tanta felicitat: unes paraules tendres, un compliment, un petó, una abraçada, una carícia, un tracte digne i respectuós.

Gràcies a totes i a tots (auxiliars, conserges, infermeres, metgesses, personal de neteja, personal de cuina, etc.) per acompanyar la mare en aquests últims moments.

tracking