SEGRE

Sebastià Dalmau Barral

Agraïment a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida

En nom de la Família Dalmau - Farrero

Vista exterior de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Vista exterior de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El motiu d’escriure aquesta carta és per donar públicament les gràcies per la gran atenció que va rebre la senyora Soledad Pintat Sellent, mare de la meva esposa, Maribel Farrero Pintat, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

El passat dia 30-1-2019, a les 21.30 h, a casa, la Sra. Soledad va patir un ictus. Vam trucar al 061, i ens va atendre excel·lentment un doctor i al cap de només vint minuts ja teníem l’ambulància a la porta del nostre domicili a la localitat de Rosselló.

Els tècnics de l’ambulància, des del primer moment van iniciar el protocol ictus. Quan vam arribar a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, ja l’esperaven i van començar a realitzar les proves oportunes, per poder diagnosticar el grau d’afectació que tenia. En menys d’una hora i mitja la van traslladar a la Unitat d’ictus, planta 6a zona nord. Aquesta unitat és com una espècie d’UCI (unitat de cures intensives), però només per a pacients que han tingut un ictus, i una vegada estan estabilitzats els traslladen a planta.

Quaranta i vuit hores després, una vegada estabilitzada, la van passar a la mateixa planta 6a, a la zona sud. I allà vam estar 8 dies, fins que ens van derivar a l’Hospital Jaume Nadal Meroles de Lleida, que és on actualment es troba recuperant-se la Sra. Soledad. En els mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa escrita, xarxes socials...) normalment surten crítiques en contra de la sanitat pública, però en aquest cas vull deixar constància i destacar el bon funcionament i la gran professionalitat amb què han actuat tots els intervinientes.

Volem donar les gràcies pel treball, el tracte excel·lent i amable rebut per tot el personal de la planta 6a, tant la zona nord com la sud, de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova: infermeres, auxiliars, zeladors, treballador social, personal de neteja (no conec el nom de tots ells i no voldria deixar-me’n cap), sí que anomeno els doctors, Dr. José Vicente Hervas García, Dr. Daniel Vázquez Justes, Dr. Andrés Martin Cuco. A tots ells, moltes gràcies.

No puc acabar sense fer una especial menció, per la gran tasca que desenvolupen, als senyors Sr. José María Biela Sánchez i acompanyant, representants de l’Associació de malalts i familiars d’ictus de Lleida (AMILL), que, entre altres objectius, expliquen i assessoren, tant el malalt com els seus familiars, de les conseqüències i seqüeles que pot provocar aquesta malaltia.

A l’espera de veure publicada aquesta carta, en nom de la meva família i en el meu propi, li donem les gràcies anticipades.

tracking