SEGRE

Els teus pares, Manuel i M. Ángeles

Al nostre estimat fill Eduardo

Flors de La Segarra!

Flors de La Segarra!Eva Queralt

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Fill, escrivim aquesta carta sabent que tu no podràs llegir-la ni contestar-la mai. Avui, dia 2 de març, ja fa un any que te’n vas anar, com sempre, sense fer soroll, discret, reservat en la teva vida personal i professional, sobretot, com una persona bona.

El teu afany per ajudar els altres va ser increïble. El dia del teu enterrament, els teus pares vam saber, pels que van venir a acompanyar- te, com veritablement eres tu. Mai no vam imaginar tant afecte cap a tu per part de tanta gent i tants amics teus desconeguts per a nosaltres, que van venir de tot arreu. Et vam educar perquè el respecte i el bon fer formessin part de la teva vida; veiem que ho vam aconseguir. Estem orgullosos de tu. Fill, no ens has decebut. Recordo les teves paraules quan la malaltia estava molt avançada. Vas dir: “Ja no sóc ni metge...” Eduardo, només podem dir-te que la nostra vida sempre ha estat per a tu i que et trobem molt a faltar, que ja no tenim vida, perquè tu eres la nostra vida.

T’hem estimat, t’estimem i no t’oblidarem mai, ja que ets present en tots els moments de la nostra vida dia a dia. Ajuda’ns, fill, a suportar tant dolor.

tracking