SEGRE
Postius diu que intentarà una llista compartida amb ERC “fins al final”

Postius diu que intentarà una llista compartida amb ERC “fins al final”SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sr. Toni Postius, des del seu nomenament per part del seu partit, el PDeCAT (crec recordar el 2017), a encapçalar la candidatura de les properes municipals a l’ajuntament de Lleida, i tot el 2018, ha estat com obsessionat amb l’article 155. Al Sr. Ros, mentre era alcalde, l’atacava sense pietat, i el feia culpable de tots els mals perquè era del PSC, i això, per a vostè, és igual que l’aplicació del 155. I així anem fent. No és de rebut i patètic per part seva atacar com va fer, reiteradament, l’alcalde Ros. Era l’alcalde de tots els lleidatans. També de vostè, Sr. Postius. Pot discrepar políticament, però cal respectar i ser educat sempre.

Per sorpresa meva, el passat diumenge dia 3 de març, a la pàgina 21 del diari SEGRE, una altra vegada, Sr. Postius, en una notícia breu, diu: “Cal fer pujar la participació en aquests comicis.” Entenc que es refereix al proper 26 de maig en què votarem a les municipals, però vostè continua dient: “Ja que a les eleccions del 2015, el tripartit del 155 va poder governar per una diferència de 80 vots.”

És increïble, això és el seu monotema, Sr. Postius. Solament existeix l’article 155. Déu meu, potser és futuròleg i ja sabia el 2015 això del 155. Ha reflexionat mai sobre l’impacte que va tenir per a nosaltres, els ciutadans, l’article 155? Li dono la resposta i així evito que faci l’esforç de pensar: “Cap ni un.” Els pensionistes van cobrar la pensió, les farmàcies cobraven puntualment, etc. On és el seu projecte de ciutat per animar a votar la seva candidatura? El més interessant que té a dir és “el tripartit del 155”. Així doncs, jo no el votaré. Em té supersaturada amb el seu article 155. Una

tracking