SEGRE
Col·legi Sant Jaume-Les Heures

Col·legi Sant Jaume-Les HeuresGMaps

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Escric aquesta carta perquè he sentit la bondat i la humanitat, ja que mentre el meu món s’estava enfonsant vaig pensar que em trobaria sola, però em vaig adonar que no ho estava, ni jo ni els meus fills.

Sóc mare de 5 fills i vull escriure aquestes línies per donar el meu suport i agraïment al Col·legi Sant Jaume-Les Heures. Per a mi no és un col·legi, per a mi és una família. Va començar a estudiar-hi la meua nena gran, fa 20 anys, i hi han seguit els seus germans estudiant fins a l’actualitat, i encara tinc fills en aquest centre escolar. Em vaig quedar sola amb els meus nens, lluitant per donar-los el millor, que és el que volem tots els pares, però de tenir-ho tot vaig passar a perdre-ho tot, i és allà on vaig tenir el suport emocional i humà d’aquest col·legi. No tenia mitjans per pagar els estudis dels meus fills, però ells em van donar totes les facilitats per poder pagar-lo, i així, els meus fills van poder continuar estudiant. Em van facilitar els equips esportius, bates, etc., els mateixos mestres del centre i la directora.

De l’equip educatiu d’aquest col·legi només puc tenir paraules d’agraïment. No només són professors i professores, també són pares i mares que transmeten bondat i empatia amb les seues bones accions.

Gràcies per estimar tant els meus nens, cuidar-se’n i educar-los. Sempre estaré agraïda a aquest gran col·legi, humà i familiar. Gràcies.

tracking