SEGRE

David Plana Rodié

La política de proximitat a Lleida té nom propi: Xavier Palau

Xavier Palau, l'alcaldable del PP , al centre

Xavier Palau, l'alcaldable del PP , al centremagdalena altisent

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Quan falten dos mesos per a les eleccions municipals a Lleida hi ha un candidat que s’està guanyant un nom propi tot fent política de base recorrent els barris de Lleida des de la Mariola fins als Magraners i escoltant els problemes de la gent per millorar la vida dels lleidatans i lleidatanes. Aquest candidat a l’alcaldia és Xavier Palau, advocat i doctor en Dret.

És una persona il·lustre, que té il·lusió i ganes de treballar per a una Lleida moderna, social, cultural i amb poder econòmic per ser la capital de la Catalunya interior. Després de més de 40 anys de socialisme el seu projecte s’ha quedat obsolet, Lleida necessita una transformació.

Molts joves marxen de la ciutat per falta d’oportunitats. El Xavier vol convertir Lleida en un espai emprenedor i econòmic potenciant l’horta de Lleida i el seu teixit agrícola, industrial i tecnològic. La diferència del Xavier amb la resta de candidats és la política de proximitat: recull propostes dels lleidatans per millorar la il·luminació dels barris, el manteniment dels carrers, l’equipament municipal i el petit comerç. La seua prioritat és la seguretat, la convivència i el benestar social.

Fa anys que Lleida pateix una degradació amb un augment de robatoris, ocupació il·legal i actituds incíviques. El Xavier és l’únic candidat que està disposat a agafar el “toro per les banyes” i buscar solucions augmentant la dotació de Guàrdia Urbana, creant la figura del vigilant nocturn i amb una resposta contundent des de l’administració envers les ocupacions il·legals. Dos dels seus objectius principals són construir l’escola de Pinyana, perquè els nens deixin d’anar al col·legi en barracons, i que el pàrquing de l’hospital Arnau torni a ser gratuït.

Personalment em preocupa que els Camps Elisis passin a ser un espai destinat a la venta de pisos tal com proposa el govern del PSC, la resposta del Xavier és clara: des del PP donem suport a la iniciativa social amb recollida de signatures “Protegim els Camps Elisis” Doncs sí, el Xavier és el candidat a l’alcaldia pel Partit Popular a Lleida. No he volgut posar-ho fins ara, ja que vull remarcar que, en uns comicis marcats pel Judici del Tribunal Suprem, no ens hem de deixar portar pels populismes i els nacionalismes. Hom amb sentit comú sap que a Lleida es vota la persona o les persones que la dirigeixen, la seva preparació i els projectes de ciutat, no es vota en clau nacional.

En aquest sentit votar Xavier Palau és votar una persona honesta, coherent i preparada, que se sent molt lleidatana i vol fer política per millorar la vida de les persones. Pensant en les oportunitats dels joves, en l’atenció a la gent gran i en la creació d’una Lleida emprenedora plena de vida i llibertat empresarial. Ànims, Xavier, estàs fent un gran treball per Lleida. Som, sóc, ets Lleida!

tracking