SEGRE

Roberto Fernández

Elogi als professionals de la nostra sanitat pública

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Com molts altres ciutadans, en els últims mesos he hagut d’utilitzar de forma molt assídua la sanitat pública per pal·liar la malaltia terminal de la meva mare, Margarita. M’agradaria que aquestes línies fossin per manifestar públicament el meu més profund i sentit reconeixement a tot el personal que a l’Hospital Arnau de Vilanova, a l’Hospital de Santa Maria i en els serveis de pal·liatius han mostrat una extraordinària professionalitat unida a un exquisit tracte personal sempre amable i afectuós.

Com a ciutadà em sento especialment orgullós que els meus impostos serveixin perquè la sanitat sigui universal i estigui en mans de persones tan qualificades i amb tanta humanitat. Aquest és un gran èxit de la civilització a què no hauríem de renunciar mai.

El progrés de la humanitat passa per saber atendre la salut de qui ho necessita sense que els mitjans econòmics siguin cap obstacle. Moltes gràcies a tots els treballadors i treballadores de la nostra sanitat pública que ens fan sentir-nos orgullosos a tot el món.

tracking