SEGRE
Imatge del centre sociosanitari al carrer Acadèmia.

Imatge del centre sociosanitari al carrer Acadèmia.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Com a personal sanitari de l’hospital Nadal Meroles, he rebut notes d’agraïment i conec molt bé la satisfacció que sentim quan valoren el nostre treball. Avui em trobo a l’altre costat, sóc un familiar de pacient i mai no podré agrair-vos l’afecte i dedicació amb què heu cuidat el meu pare en els últims 56 dies de la seva vida.

Vull fer-vos saber, a l’equip de neteja, cuina, manteniment, recepció, treballadores socials, psicòloga, coordinadora, físios, metges, terapeutes, infermers/es, auxiliars, a tots, que l’escalf que hem sentit va més enllà del vostre deure com a professionals, que cureu el cos i cuideu l’ànima dels malalts, doneu suport consol als familiars, bregueu amb el dolor, la frustració i el mal humor amb el vostre afecte i paciència.

Tots sou meravellosos, però en particular vull agrair a l’equip de la cinquena planta: Mireia, Xavi, María, Laura, Gianella, Marta, Eva, al torn de nit, que sembla invisible perquè els familiars no us veuen, però que treballeu amb tenacitat i traieu les pors quan els llums s’apaguen; als corretorns i companys que heu passat per l’habitació 501 i li heu dirigit unes paraules d’amor; al Dr. Barceló, gràcies, Toni, per la teva atenció exquisida cap al meu pare i família; al Jordi, que té el do de calmar simplement amb les seves paraules, que et donen informació i consol a parts iguals, i al David, el meu company, un gran professional, que cuida dels malalts com si fossin la seva família, treballador, meticulós, empàtic, que et fa riure i amb un toc de bogeria que espero que no perdi mai perquè el fa únic i especial. A tots, mil gràcies.

tracking