SEGRE
Pueyo es va reunir ahir amb membres de la Crida-CUP.

Pueyo es va reunir ahir amb membres de la Crida-CUP.ERC

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Després de quaranta anys de socialisme a Lleida, els ciutadans han elegit que hi hagi un canvi, un canvi que, amb adjectiu o bé sense, serà una realitat.

La davallada històrica dels companys del Partit Socialista ha de comportar molta autocrítica i dimissions en la cúpula del partit.

És hora de deixar-nos de cartes, Bilobas, pelotazos de mitjanes superfícies i fer que comenci el canvi real a la ciutat de Lleida, on el 155 sigui històrica, on el bust del rei deixi de presidir el saló de plens i on tots tinguem clar que la república catalana ha de començar per Lleida.

Tots junts ens hem de conjurar i, principalment, ser agraïts.

Fa unes setmanes, durant la campanya electoral, li vaig comentar a una gran persona tot dinant que les dues expressions més importants per a mi, eren “si us plau” i “gràcies”, però que la més important era “gràcies”.

D’aquesta manera vull donar les gràcies, en primer lloc, als diferents membres que conformàvem la candidatura de Junts per Catalunya a Lleida, d’altra banda, a tots aquells electors que van escollir canvi i, finalment, al Toni Postius, al Sergi Talamonte i al Miquel Pueyo.

Deixem la ciutat a les vostres mans.

tracking