SEGRE
Vista aèria de part de la ciutat de Lleida, amb la Seu Vella al fons.

Vista aèria de part de la ciutat de Lleida, amb la Seu Vella al fons.

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

L’altre dia vaig trucar a Tele Ràdio Taxi Lleida i va venir el taxi número 69 al passatge Santa Isabel. Em va portar al carrer Vallcalent i després vam anar a l’Hospital Santa Maria, tot plegat per un preu de 10,50 Euros. Car, caríssim, però quan truques a un taxi, ja saps el que toca: pagar.

El que no sabia és el que em passaria després, per això explico la història, perquè sapigueu què heu de fer.

Cinc minuts més tard m’adono que m’he deixat la jaqueta al taxi, immediatament truco per preguntar on he d’anar per poder recuperar-la. Resposta: “Ara ve el taxista i li pagues la carrera.” Jo no trobo just pagar per recuperar la jaqueta i li dic que em digui on he d’anar per poder recuperar-la. “Truca a la tarda i veurem què podem fer”, em comenta. Al trucar a la tarda, em diuen que me la portaran a casa. El taxista va fer un trajecte, i després de deixar un altre passatger, em va portar la jaqueta. El preu, 6 euros.

Si agafes un taxi, no et deixis res, perquè et costarà el doble del viatge. O sàpigues que en el reglament municipal del servei d’autotaxi, l’Article 43 diu: El conductor que trobi objectes oblidats pels usuaris a l’interior del taxi els lliurarà el mateix dia o, com a molt tard, dins de les vint-i-quatre hores del dia hàbil següent a les dependències municipals o als llocs que designi l’Ajuntament de Lleida detallant les circumstàncies de la trobada.

Per tant, no teniu cap obligació de pagar per objectes perduts, els podeu anar a buscar a les dependències municipals. En conclusió, vigila al pujar en un taxi, no saps mai el que et costarà.

tracking