SEGRE
La ludoteca del Centre Històric va sortir ahir al carrer amb activitats per als més petits.

La ludoteca del Centre Històric va sortir ahir al carrer amb activitats per als més petits.

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Acabem una etapa que va començar fa 5 anys aproximadament, acabem el projecte FiL a la ludoteca de la Bordeta. Cinc anys en els quals els nostres fills i filles han gaudit, après, crescut, etc., acompanyats de la seva família i dels educadors i educadores. Ara comença una nova etapa que ens vincularà a les tardes de joc i aprenentatges, però no podem deixar d’agrair l’oportunitat que ens brinda el projecte FiL: poder gaudir i aprendre amb els nostres infants.

El projecte FiL ens ha permès passar temps amb els nostres petits i petites, acompanyar- los i veure’ls créixer. Ens ha permès participar activament en la seva criança i crear així vincles d’afecte i seguretat que, de ben segur, mai es trencaran.

Gràcies a tots i cadascun dels educadors i educadores que ens han acompanyat en aquesta aventura que és la maternitat i la primera infància. Hem gaudit molt de les vostres propostes i implicació i creiem, de tot cor, que us mereixeu un reconeixement.

Sou un gran equip i això es veu reflectit en el bon funcionament de la Ludoteca i, més concretament, del projecte. Gràcies per tots els moments viscuts. Ens veiem a la Ludoteca de la Bordeta!

tracking