SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El dia tres passat va morir la nostra mare, Máxima Berniz, de la mateixa forma com havia viscut els seus 106 anys d’existència; amb serenitat i en harmonia. Una vida dedicada amb cura i abnegació a les seves dos passions: la família i la docència. Les dos li van oferir múltiples satisfaccions: quatre fills, deu néts, onze besnéts i nombrosíssims alumnes als diferents pobles on va exercir.

El motiu d’aquestes línies no és cap altre que el de mostrar públicament un doble i sentit reconeixement. D’una banda, al poble de Ballobar per la seva multitudinària assistència al sepeli i a tots aquells amics i companys que ens han brindat aquests dies la seva proximitat i afecte.

Per una altra, al personal de la primera planta de la Residencia Caser que durant els últims set anys han dedicat els seus desvetllaments, tant a cuidar-la amb pulcritud i cura, com a establir una relació amb nosaltres que transcendeix la professional. Especialment Estela, Pilar, Dolores, Mirela i últimament Coro i Iris. En tots els casos la nostra gratitud més sincera. Ens sentim profundament emocionats i reconfortats per tan càlida companyia.

tracking