SEGRE

ANC Segarra - Segarra per la Independència

L'ANC contra el pacte de Cervera

Ramon Augé

Ramon AugéSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Des de la territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a la Segarra (Segarra per la Independència) expressem el nostre enuig pel pacte que Junts per Cervera va signar dissabte passat, 15 de juny, amb PSC i SIF per tal d’obtenir l’alcaldia i governar la Paeria de Cervera. Des de l’ANC, es va demanar als partits independentistes que no pactessin amb els partits que van donar suport a l’article 155, sinó que fessin pactes entre ells per començar a fer la República catalana des dels ajuntaments. Res més lluny.

Lamentem que Junts per Cervera hagi faltat a la seva paraula, reiterada al llarg de la campanya electoral, quan manifestaven que no pactarien amb el PSC ni amb cap partit que fos contrari a l’1-O. En aquests moments d’excepcionalitat, cal ser més conscients que mai de la necessitat de complir amb el compromís donat a la ciutadania. Si no és així, s’està creant desafecció i desànim en la població.

Aprofitem per recordar que fa 85 setmanes que ens trobem cada dilluns a les 20.00 h a la plaça Major per demanar la llibertat dels nostres presos polítics i exiliats. Organitzem-nos per assolir l’objectiu comú i treballem amb unitat estratègica #CapALaIndependència

tracking