SEGRE
Josep Antoni Subirà, ahir a les instal·lacions de l’Atlètic Segre.

Josep Antoni Subirà, ahir a les instal·lacions de l’Atlètic Segre.X.M.R.

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

M’adreço a vosaltres per dir-vos que avui dia 30 de juny acabo la meva trajectòria en el si del Club Atlètic Segre. Els/les que més em coneixeu segur que no se us escapa que aquest és un moment especialment significatiu per a mi, en el qual gairebé és impossible aturar la màquina dels records que em porta tots els moments entranyables viscuts aquí, que són nombrosos i en els quals hem compartit, amb molts de vosaltres, alegries, moltes, i alguns patiments. També segur que comprendreu que em resulta difícil plasmar en unes poques línies i d’una forma prou equilibrada el que sento en aquesta circumstància perquè el que em dicta el cor no depassi en excés el llindar raonable.

D’una banda, sento satisfacció per la feina feta i per haver tingut l’oportunitat de conèixer i col·laborar amb un nombrós grup de persones altruistes i professionals de les quals guardo vivíssims i gratificants records. L’únic punt de tristor a l’hora de repassar tots els noms de les persones que he conegut i apreciat és que n’hi ha alguns/nes a qui ja no els puc transmetre el meu agraïment, perquè malauradament la vida no els va donar tants anys com es mereixien. L’únic punt de neguit és pensar que segurament no he estat capaç de tractar sempre a tots/tes i cadascun/a de vosaltres com us mereixeu. En aquest cas, doncs, us prego que em disculpeu.

D’altra banda, també segur que em comprendreu, sento un cert grau d’incertesa davant d’aquest nou tram de la meva vida sense l’Atlètic Segre. La sort d’haver après des de jove que darrere de cada línia de sortida hi havia una arribada i la satisfacció de saber que hi haurà més temps per dedicar a les persones estimades, a la família, estimula la meva ferma voluntat de continuar ocupant el meu temps en positiu.

Vaig començar a col·laborar en aquesta casa l’any 1993. Són, doncs, molts anys que he pogut gaudir de la proximitat de la gent, especialment dels joves jugadors, d’estar a prop de les “trinxeres”, de conèixer, de primera mà, totes les vivències i problemàtica que comporta una organització de la dimensió de la nostra. Per la meva part sempre he actuat, us ho puc ben assegurar, amb la il·lusió del primer dia, amb l’esperit d’aprendre i comprendre les inquietuds d’aquells que heu estat al meu voltant i, fins on he pogut, he tractat d’aportar el meu ajut en la dura tasca del dia a dia.

Bé, només em queda reiterar-vos el meu sincer agraïment a tots/es, perquè el cert és que trobar el respecte i la collaboració de tots vosaltres en aquells projectes que en el decurs d’aquests anys s’han tirat endavant ha estat la norma. També demanar-vos que continueu donant el bo i millor de les vostres capacitats professionals, personals i esportives en suport de l’Atlètic Segre i del futbol lleidatà i català. Moltes gràcies de tot cor, i fins sempre.

tracking