SEGRE
Vista de la localitat de Tàrrega, on van succeir els fets.

Vista de la localitat de Tàrrega, on van succeir els fets.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Volem fer públiques unes queixes com a ciutadans i veïns de Tàrrega. Ens troben al centre de Tàrrega, a la pl. Carles Perelló, carrer la Mercè, pl. Urgell i voltants. Els veïns ens hem trobat envoltats d’una plaga d’insectes i ningú sap què són. Aquests dies de calor hem notat que amb l’escalfor solar s’enfilen per tot arreu, fins a arribar un punt que les voreres i les parets es tornen del color dels insectes, la qual cosa produeix una sensació invasiva.

Dijous passat vam trucar primer a l’Ajuntament de Tàrrega i una senyora ens va dir que no hi havia ningú per poder-nos ajudar. Llavors ens vam dirigir a la Guàrdia Urbana, van venir i van mirar d’on sortia aquella plaga. Resulta que hi ha un tancat privat i, per tant, no s’hi pot accedir. Ho van comunicar al que es cuida de la propietat i ens van dir que el divendres al matí ho fumigarien. Nosaltres així ho vam creure. Divendres dia 5 al matí no va venir ningú. A partir de les 12 del migdia, la plaga va començar a envair el carrer. Vam telefonar a la urbana, van venir i van tornar a comunicar-ho. Van dir que ho fumigarien a la tarda.

Vam esperar tota la tarda i no va aparèixer ningú. La Urbana deia que tot estava controlat.

El dissabte dia 6, ningú va fumigar. Un senyor tallava l’herba del tancat, però a l’hora del sol, la plaga ja hi tornava a ser. Aquests són els fets. Això ha de durar tot el cap de setmana?

A més d’aquesta actuació, volem mostrar la nostra indignació i impotència davant d’un Ajuntament que no té atenció al públic les 24 hores del dia i que tampoc no dóna cap resposta o ajuda convenient.

Com que no vam poder presentar cap queixa, publiquem aquest escrit. Com deia La Trinca “Anarhi anant, anar-hi anant...”

tracking