SEGRE
Imatge del carrer Venus amb Cardenal Cisneros.

Imatge del carrer Venus amb Cardenal Cisneros.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Aprofitant que he acompanyat la meva sogra a casa seva després de l’odontòleg (té una certa limitació de mobilitat), l’he deixada a la portalada de l’edifici i he anat a aparcar. Estic parlant de Cardenal Cisneros, és a dir, mala peça al teler. Després de tres tombs només hi havia lliure una plaça per a discapacitats de les dues que hi ha al carrer, a uns cent metres. Hi aparco, la recullo, pugem, se situa i em demana que li revisi una petita avaria. Han passat 37 minuts. Quan baixo passa per davant meu una grua amb el meu cotxe. Els dos urbans que m’han posat la multa ja marxaven. Ens saludem. “Llàstima, per dos minuts”, em diuen. No en tenen ells pas la culpa. Fan la seva feina. Surten amb les motos d’una plaça d’aparcament lliure. A l’altre costat de la plaça per a discapacitats n’hi a una altra, també lliure. (Quina nosa devia fer? Fins i tot ho he gravat en vídeo). Al Dipòsit Municipal del Polígon El Segre, 142,65 € la grua. La multa 200 euros. Amb descompte, 100 €. Sóc pensionista. En un estat on el sou mínim fa 4 dies era de 700 i escaig d’euros, i la pensió mitjana, si fa o no fa.

Em faig preguntes:

– Qui i per què ha telefonat la Guàrdia Urbana? Calia?

Faig preguntes:

– Per què aquest carrer no es de zona blava, quan des de fa desenes d’anys és complicadíssim aparcar-hi i amb una alta concentració de guals i amb vehicles que hi aparquen fins i tot tres i quatre dies sencers?

– Qui es el responsable d’aquest problema?

– Qui hauria d’haver solucionat aquest problema?

Les hi faig a vostè, Sr. Larrosa, i a la Sara Mestres, al “socialisme municipal de La Paeria”, i a la mediocritat que ens ha governat tots aquests anys. Amb els calés que ens heu costat, hi tinc dret, oi?

tracking