SEGRE
Més de 200 persones van participar ahir en la votació per commemorar l’1-O davant de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida.

Més de 200 persones van participar ahir en la votació per commemorar l’1-O davant de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Llegeixo a l’edició del seu diari del dia 30 de setembre una informació a pàgina sencera, concretament a la 8, amb fotografies de gran format, en què s’explica que unes 200 persones han fet un acte davant de l’Escola Oficial d’Idiomes que consistia a rememorar els actes que es van produir ara farà dos anys. Sense entrar en valoracions sobre aquells esdeveniments, sí que li vull fer avinent el fet que, com segurament ja sap, només la ciutat de Lleida té gairebé 140.000 habitants, i que les 200 persones que, segons diu, van participar en l’acte, suposen menys del 0,15% de la població de la ciutat. Per una altra banda, a les grans fotografies que s’adjunten no es veu més d’una desena de persones. No és el primer cop que en el seu diari es recorre a titulars grandiosos com el que ens ocupa: “Tot Lleida” o, simplement, “Lleida”, donant a entendre que tots o gairebé tots els habitants de la ciutat participem en determinats actes, especialment quan es tracta de celebracions independentistes. Li pregaria, per tant, que el seu mitjà fos molt més curós i respectuós amb les dades en el moment d’utilitzar aquest tipus de titulars.

Deixo per un altre dia l’opinió que mereix la referència a “omplir el rebost per passar l’hivern” a fi de “no patir desproveïments” que, diu l’article, es recomana en pamflets que es repartien en l’esmentat acte, se suposa que degut als esdeveniments que ens esperen. Finalment, vull dir-li que fa molts anys que llegeixo habitualment aquest diari i no voldria deixar de fer-ho perquè arribi a la conclusió que el seu índex d’imparcialitat sigui el mateix que altres de la nostra província i del nostre país que ja he deixat de seguir. Quedo a la seva disposició per a qualsevol aclariment.

tracking