SEGRE

Conductor indignat

A la Secció de Multes de Circulació i Alcaldia de Lleida

Imatge d'arxiu de places de zona blava a Lleida.

Imatge d'arxiu de places de zona blava a Lleida.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El 8 d’octubre em van deixar al cotxe una multa de 200 € per estacionar a l’av. Pinyana (al costat del Brico Depot) en una zona reservada per a discapacitats, que segurament devia ser l’única de la ciutat que no estava senyalitzada al terra amb les corresponents cadires de rodes dibuixades en fons blau i marcant amb blanc gruixut les dues places. Això sí, hi havia un senyal vertical que per l’arbrat i davant la proximitat d’un pas de vianants no es veu o es pot confondre amb l’avís d’aquest pas. De fet, tal com vaig estacionar dos vehicles hi cabien just si no eren grans i quan vaig agafar el vehicle feia només dos minuts que m’havien posat la multa, per això no se l’endugué la grua.

El fet és greu perquè aquesta és una zona molt transitada i hi acostuma a estacionar molta gent que va a la part vella de l’hospital, que té la mobilitat limitada (i que si ho tramitessin de ben segur que molts tindrien dret a la targeta d’aparcament corresponent).

Vaig comunicar aquesta mala senyalització a la Urbana i van dir que podia recórrer, però la sorpresa és quan el 15 d’octubre a l’anar a fer una foto a la zona me la trobo senyalitzada horitzontalment correctament i amb els cons que al delimitaven perquè no es trepitgés la pintura recent. Suposo que conscients de la deficient senyalització de la zona reservada per a discapacitats i davant el consegüent increment de multes ho van voler corregir i ho celebro. Però el que és just és que tramitin les multes que es produeixin a partir del 15 d’octubre i arxivin les anteriors, ja que sinó estarem davant d’un evident interès recaptatori de l’ajuntament que s’aprofita d’una senyalització deficient i confosa, com la mateixa Paeria reconeix implícitament al senyalitzar el passat 15 d’octubre horitzontalment aquesta zona. 

tracking