SEGRE

Associació de Veïns de la Bordeta

34 anys de tradició

Vista general de l’avinguda de Fontanet, a la Bordeta.

Vista general de l’avinguda de Fontanet, a la Bordeta.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El dia 30 d’octubre vam celebrar els 34 anys del concurs de castanyeres a la plaça del nostre barri de la Bordeta, cal dir que és l’únic de tot Catalunya i que va estar reconegut al seu 25 aniversari amb un premi Baula, tota una tradició de la nostra terra.

Bé fins aquí, llevat que aquest any és el primer en què el govern de la Paeria no ha estat present en l’acte, ni el paer en cap ni cap de tots els regidors que componen l’equip de govern municipal, incloent-hi la Sra. Ana Campos, que, a més de ser la regidora del nostre barri, n’és veïna. Els que van estar presents com sempre són els regidors dels tres partits de l’oposició, que com de costum han fet de jurat.

És una pena que es faci un menyspreu per part de l’equip de govern a un acte cultural com aquest, ja que sabem que sí que hi van ser a la castanyada de Cappont i a la del Secà, contradient-se amb el que el Sr. Ignasi Amor va dir al seu Twitter amb manifestacions com que ells no han de ser protagonistes i que estan per treballar a l’ajuntament i no per tallar cintes ni fer-se fotos... És curiós que al Facebook d’alguna plataforma aliena a la nostra associació es pengessin paraules pràcticament calcades a les del Sr. Amor, les que sí que tenim en compte al tractarse del regidor de Joventut i Cultura de l’ajuntament. Doncs bé, senyor paer en cap i regidors del seu equip, voldria que els quedés clar que això és un acte cultural on els protagonistes són els nens i nenes, mares i pares, padrins i padrines que amb molta alegria participen en aquest acte tradicional i fan que hagi perdurat en el temps.

Sr. Alcalde, esperem que això no torni a passar i li tornem a repetir el que ja li vam dir. “L’alcalde ha de ser un bon gestor per a tota la ciutat” o tenim dret a saber per què uns barris sí i uns altres, no.

tracking