SEGRE

Montse Serrano

Hi ha fets que són previsibles i evitables

Estat del vehicle després de l’atropellament de dilluns.

Estat del vehicle després de l’atropellament de dilluns.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Fets com l’accident mortal ocorregut l’11 de novembre passat del 2019 a Torre Salses (enllaç a la notícia) són previsibles? Són evitables? En tot cas, és un fet que sí que ens hauria de fer reflexionar sobre el sentit de la vida i sobre com d’efímera pot ser i la importància de la celeritat en la presa d’algunes decisions. La mort del meu marit i pare de la meva filla, una persona impossible de reemplaçar, fill i gendre exemplar, cunyat molt estimat, gran amic dels seus amics, bon company i treballador molt responsable, un ésser molt estimat; ha de servir per a alguna cosa.

Podria servir per adonar-nos de la màquina tan potent que portem entre les nostres mans, capaç de treure la vida a una altra persona, i hauria de servir per prendre consciència que és de màxima prioritat prendre decisions en relació amb l’avinguda Torre Salses i prendre consciència de totes les reiterades queixes que els veïns han efectuat en relació amb la velocitat a la qual se circula per la zona i que han caigut en sac foradat.

En aquest dur moment que estem vivint i com a mesura reparadora d’un fet que probablement hauria pogut ser evitat i abans que puguin passar més accidents no desitjables, un dels desitjos de la família és que com més aviat millor, en algun dels pròxims plens de l’Ajuntament sigui tractat com un tema de màxima prioritat el fet d’adoptar les mesures necessàries per intentar evitar a la nostra ciutat accidents mortals com l’ocorregut el dia 11 de novembre, bé intentant reduir realment la velocitat a què es condueix per la zona de l’avinguda Torre Salses mitjançant reductors de velocitat o bé, en el seu cas, aprovant o modificant les Ordenances Municipals o Reglaments o implementant la normativa municipal que sigui necessària per aconseguir la finalitat pretesa, que no és altra que intentar evitar la pèrdua d’una altra vida. Vida, vida en comú, projecte de vida junts... quants somnis i plans en comú es van veure truncats aquell dilluns. La vida em va deixar aquell dia sense el meu company de viatge i ha volgut que ara prossegueixi aquest nou camí de la mà de la meva filla i amb la gran ajuda de tots els que ens estimen.

Gràcies per totes les mostres d’afecte i suport que hem rebut, no us podeu imaginar la força que aporten en aquests moments tan durs.

Ara hem de donar un nou sentit a la nostra vida, en la qual sempre estaràs amb nosaltres, però la teva mort no hauria de servir per formar part d’aquesta estadística relativa als casos de mortalitat en accidents de trànsit a Lleida durant l’any 2019, sinó que la teva mort ha de servir per prendre consciència de la imperiosa necessitat de prendre decisions per part de l’Ajuntament respecte de l’avinguda Torre Salses en relació amb el tema de l’excés de velocitat, en concret, i en relació amb el tema de la seguretat a la zona, accions que els veïns fa temps que reivindiquen i de les quals sembla que no es fa cas.

tracking