SEGRE
La segona part de 'Frozen' arriba als cinemes, que estrenen tambén el thriller 'Intempèrie' i 'Adéu'

La segona part de 'Frozen' arriba als cinemes, que estrenen tambén el thriller 'Intempèrie' i 'Adéu'

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

L’estrena més esperada de l’any 2019, Frozen 2. Des de la seva estrena l’any 2013 ha estat de les pel·lícules més aclamades de Disney, i les seves protagonistes, l’Elsa i l’Anna, s’han convertit en les princeses preferides de tots els nens i nenes.

Tothom, hagi vist o no hagi vist la pel·lícula, es coneix les seves cançons més mítiques, com poden ser, per exemple, Suéltalo i Hazme un muñeco de nieve.

Però avui vinc a parlar de la segona entrega, que es va estrenar el passat vint-i-dos de novembre. Un cop acabada aquesta pel·lícula, només em vaig poder fer una pregunta: és una pel·lícula per a nens? És a dir, sí que han volgut mantenir la innocència d’alguns personatges com l’Olaf (el ninot de neu), però quan vaig sortir del cinema, vaig haver d’explicar-li la pel·lícula a un amic que va sortir amb dubtes, com si no hagués acabat d’entendre l’argument. I ho haig de confessar, sort que la vaig veure dues vegades, perquè la primera vegada se’m van escapar molts detalls per entendre al complet la trama. Tot i això, és una pel·lícula molt divertida, i les rialles dels nens amb qui vaig compartir la sala de cinema no m’ho van negar.

tracking