SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

A través d’aquesta carta, i des de la condició de representants a Lleida de la Fundació Vicenç Ferrer, volem agrair el suport que durant tot aquest any 2019 ens ha brindat la bona gent de Lleida en totes i cada una de les iniciatives que la Fundació ha posat en marxa a la nostra ciutat. La solidaritat dels ciutadans i ciutadanes de Lleida, el seu compromís, la seva fidelitat als nostres projectes i, tantes vegades, l’entusiasme amb el qual ens han donat suport, han estat, sens dubte, el millor estímul per poder continuar amb la tasca que va iniciar Vicenç Ferrer fa cinquanta anys a Anantapur (Índia), una tasca que té com a objectiu final aconseguir un món més just, més equitatiu, en el qual desapareguin les desigualtats i en el qual els homes i les dones que habiten en zones d’extrema pobresa tinguin una vida més digna i un futur més esperançador. Vam tenir ocasió de celebrar el cinquanta aniversari en un magnífic concert de Veus.Kat, a l’Auditori de Lleida, en el qual la mateixa Anna Ferrer va poder adreçar-se al públic assistent compartint amb tots la festa.

Vam celebrar també amb el Centre Excursionista de Lleida una caminada nocturna, la Caminada de la Llum pel Camí de Sant Jaume, en una extraordinària nit d’estiu, a la qual van assistir centenars de persones. Fa tot just quinze dies, també van ser molts els que es van afegir a la tercera edició de la Coca Solidària, celebrada a la plaça Paeria. I aquesta mateixa setmana els bons amics de Lleides Team han destinat una part de la recaptació del seu espectacle Freestyle Zombies a la Fundació Vicenç Ferrer, en un gest que les honora i que mostra que, a més d’excel·lents professionals, són bones persones. Totes aquestes iniciatives tenen com a objectiu la captació de fons per finançar la construcció de dues colònies de cases per a famílies en situació de pobresa, integrades al projecte Terres de Lleida; una primera colònia de quinze cases, ja totalment finançada per diverses empreses i particulars de la ciutat i en fase de construcció, i una segona colònia de setze cases, per a la qual estem ara treballant, buscant finançament, amb l’esperança que aviat pugui fer-se també realitat.

Gràcies, Lleida, perquè tots aquests èxits són de tots i cada un dels que, d’una o una altra forma, heu cregut en els projectes de la Fundació i creieu, com també ho feia Vicenç Ferrer, que un món millor és possible. Bon any a tots!

tracking