SEGRE
Un moment del ple de la Paeria d'aquest dimecres.

El Ple de la Paeria dona suport als treballadors de Sada i reclama una solució al tancament de l'escorxadorMagdalena Altisent

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Un nou projecte s’està perfilant a Lleida, la meua ciutat. Una tasca que el nou ajuntament ha d’encarrilar per poder encaixar noves peces i altres que ja estaven ben consolidades i seguir amb elles, si continuen sent d’interès per a tots els lleidatans.

Són molts anys els que l’anterior govern de la Paeria va governar, en què la meua ciutat va créixer i es va desenvolupar positivament en tots els aspectes. Això és un mèrit que no s’ha d’ocultar, sinó agrair a l’antic consistori, tot i que últimament la seua tasca, lamentablement i sota la meua modesta opinió, va anar decaient molt en il·lusió i motivació amb els deures més importants que tenien amb la meua ciutat. Espero que els nous gestors donin un nou impuls positiu i creatiu a la nostra estimada urbs, ja que hi ha molt a fer i, sobretot, que intentin que Lleida no sigui una ciutat bruta, que ho és; que els arbres plantats es respectin i no morin per falta de manteniment; que les voreres i el seu paviment no estiguin deteriorades i trencades; que no hi hagi cap carrer que no estigui ben il·luminat, i que promoguin tasques socials i humanitàries. Hi ha tantes coses per arreglar i resoldre, que la veritat és que no cabrien en aquest escrit.

Per això, cal tenir un consistori en què es respectin mútuament entre ells, on les seues legítimes propostes siguin coherents amb les seues idees de partit, però que al final, que és el que més importa, deixin un bon funcionament de la ciutat. Segurament els ciutadans els ho agrairan en les pròximes eleccions. Que sàpiguen que el poble és sobirà i que mai no s’equivoca. Només cal que els nous governants siguin més a prop del ciutadà, i que puguin, obligació clara i fidel, aconseguir una bona tasca constructiva en les seues obligacions amb tots els ciutadans.

I, per finalitzar, vull deixar aquesta interessant cita de l’historiador i polític anglès Thomas Babington que diu: “El millor govern és el que desitja fer feliç el poble i sap com aconseguir-ho.”

Que així sigui.

tracking