SEGRE

JOSEP IBARZ

Als senyors/es d'ERC Almacelles

Alcalde d'Almacelles

Josep Ibarz.

Josep Ibarz.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Resulta molt decebedor, i al mateix temps molt trist, veure com els grups de l’oposició d’Almacelles ERC, Amunt Almacelles i els Comuns, en lloc de situar-se al costat de l’Ajuntament d’Almacelles per defensar uns diners que ja eren del poble, aprofitin per atacar, insultar i desqualificar.

Sempre he dit que abans de ser d’un partit som d’Almacelles, i cap interès de partit ha de passar per sobre la gent del poble, però alguns no tenen les mateixes formes de pensar.

El senyor Comella, portaveu d’ERC, es posiciona com a portaveu del senyor Talarn i em dedica tot un escrit per criticar-me i alhora rentar la cara al president de la Diputació, d’ERC. Argumenta en el seu escrit tot un seguit de coses que no tenen res a veure amb la realitat, i per fer-ho no dubta a faltar a la veritat. Diu que no vaig defensar prou bé les ajudes abans del canvi de president: no és cert, ja que fins a l’últim dia, el govern de la Diputació, en mans de JxCat, va donar diners a tots els pobles. El 20 de juny del 2019 la presidenta Rosa Perelló signà una ajuda de 250.000 € per ampliar la residència per a la gent gran d’Almacelles, però qui anava a pensar que ERC podria arribar a fer una cosa tan sectària com aquesta? Les subvencions pertanyen a presidència, als Serveis Tècnics i a l’IEI, totes en mans d’ERC. Des del 12 de juliol, amb el nou president d’ERC al capdavant de la Diputació, totes les altres ajudes que ja tenien el vistiplau tècnic i d’Intervenció, que sumen uns 200.000 €, queden aturades. Mai hauria imaginat que una cosa així podia passar, perquè els expedients segueixen el seu curs, hi hagi qui hi hagi al capdavant de l’administració.

Malauradament el President Talarn em feia saber en la passada reunió del 12 de novembre que les ajudes que ja estaven tramitades des de feia mesos no arribarien mai al nostre poble. Va ser el moment en què li vaig manifestar que, com a màxim representant de la institució, havia de respectar la voluntat i els seus compromisos ferms. L’administració és la mateixa i els canvis de govern no han d’afectar el bon funcionament i la bona reputació de l’ens provincial. Arribat aquest punt, el 4 de desembre li vam fer des de l’Ajuntament un escrit oficial per reclamar aquestes subvencions. Avui, i amb tristesa, encara estem esperant una resposta per escrit.

Insisteixo, és molt decebedor veure que Almacelles no pot confiar al 100% en els seus regidors/es, ja que com han demostrat es deuen més al seu partit que al poble. Tot plegat un pena molt gran.

tracking