SEGRE
Cartell contra amos de gossos que no recullen excrements

Cartell contra amos de gossos que no recullen excrementsP. Rodellar

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Fa uns dies, al vostre diari vàreu publicar una notícia referent a una possible plaga de rates a Lleida, en concret parlàveu de Pardinyes, a prop de l’IMO, entre altres llocs. Cal dir que, si les persones que llencen menjar al carrer (perquè els gats mengin i estiguin com a porquets) no ho fessin, aquests gats potser eliminarien aquestes rates i de passada no tindríem tanta porqueria al carrer com la que tenim ara.

Però, continuant amb el tema de les plagues, a Lleida en tenim una altra des de fa molt de temps i, pel que veig, no s’hi fica remei. Es tracta de la plaga de propietaris, amos, o amics dels gossos (com li vulguem dir) que no en recullen els excrements, perquè la culpa no és del gos, evidentment, és de l’incivisme, la falta de respecte, la falta d’empatia i d’educació d’aquestes persones, que tranquil·lament passen de tot i no pensen en ningú, ni tan sols en el seu gos (per sort n’hi ha molts que sí que ho fan).

Només cal fer una volta, per exemple, per Pardinyes. És tota una odissea poder passejar per segons quins carrers, perquè has de fer eslàloms contínuament per esquivar aquests regals que ens deixen aquests impresentables: excrements a les voreres, a les places, als parcs infantils, a la gespa, etc. Miris on miris i passegis per on passegis has d’anar esquivant per no arribar a casa, a la feina o a l’escola amb el regalet i el perfum. Ja n’hi ha prou.

Pel que es veu, ara que estem en l’època de parlar, conscienciar-nos de molts temes, ser solidaris, etc., aquestes persones no ho entenen. Crec que per part dels nostres polítics i representants (que són on són gràcies a nosaltres), s’haurien de prendre decisions, i tal com molt bé s’ha començat a fer, multant usuaris de patinets que no compleixen les normes, el mateix s’ha de fer i de manera insistent amb les persones que no recullen els excrements del seu gos. Ficar-se seriosament amb aquest tema és l’única manera de parar aquesta plaga que tenim. Seria un enorme benefici per als ciutadans, per als visitants que venen a la nostra ciutat i, de rebot, per a la caixa de l’ajuntament.

Si us plau, posin-hi remei, entre altres coses, perquè, si volem que la nostra ciutat sigui millor, més bonica i més neta que la imatge que transmet, sigui tan positiva com volem i els ciutadans estiguem contents de viure aquí, comencin per coses com aquesta i els ho agrairem.

tracking