SEGRE
Imatge de la parada de taxis de l’estació de Renfe, amb alguns dels vehicles híbrids.

Imatge de la parada de taxis de l’estació de Renfe, amb alguns dels vehicles híbrids.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Els nostres polítics tenen el sa costum de carregar-se una bona part de les decisions que els seus antecessors havien adoptat. És com si un ésser maligne i reformador els posseís i no descansen fins que han canviat, modificat o derogat tantes mesures com poden adoptades pels polítics que els van precedir.

Llegeixo al seu diari, he de confessar que amb estupefacció, que l’actual equip de govern de la Paeria vol suprimir la bonificació que fins ara tenien en l’impost de circulació els vehicles híbrids (mai he entès bé aquest impost i sempre m’ha semblat un càstig als posseïdors de vehicles de tracció mecànica que resideixen al municipi, una mena d’impost “revolucionari”, però deixo aquesta reflexió filosòfica per a una millor ocasió). Som moltes les persones que, absolutament convençudes d’aportar el nostre granet de sorra a millorar el nostre entorn, optem per adquirir un vehicle híbrid quan ens canviem el cotxe. Fins ara la Paeria tenia la idea que una bona forma de recompensar les persones que tenen un d’aquests vehicles (que dit de pas, normalment suposa una major despesa en la compra) era bonificar l’impost que abans he esmentat. Pel que sembla, els governants actuals han decidit que aquesta forassenyada mesura ha de canviar! No fos cas que la majoria dels ciutadans s’animin i comprin més vehicles d’aquestes característiques i mantenir la bonificació suposi deixar d’ingressar uns calerons.

Les meves més sinceres “felicitacions” al senyor alcalde i a la resta de regidors per la decisió. Imagino que aquesta mesura és absolutament imprescindible i que els diners que es “recuperaran” d’aquesta forma milloraran immensament les finances de la Paeria. Suposo també que el senyor Pueyo considera que aquesta és una fantàstica mesura, com deia abans, per incentivar la ciutadania a comprar vehicles híbrids.

No em voldria oblidar de fer una darrera reflexió al senyor Talamonte i a la resta de companys de la seva formació política. Els aplaudeixo per la seva coherència –caram com canvien les coses quan es forma part del govern de la ciutat!– Em demano quants gripaus més s’hauran d’empassar per mantenir-se als confortables seients a la Paeria (volia dir poltrones, però he volgut ser més diplomàtic). Senyor Talamonte, tinc el lleig hàbit de llegir els programes electorals de determinades formacions polítiques, del programa de la seva li recomano que es rellegeixi les mesures 312 i 338 (la coherència que mostra el seu partit amb aquesta darrera encantarà a un bon grapat de taxistes que fa força temps van fer una decidida aposta per l’adquisició de vehicles híbrids).

No em voldria estendre més, sí que voldria, però, reiterar la meva més sincera “enhorabona” per la mesura. També fer-los sabedors que pagaré encantat la totalitat de l’impost de circulació del meu cotxe tal com em pertoca. Espero que la meva modesta aportació (i la d’un bon nombre de ciutadans que van pensar com jo comprar un vehicle híbrid) serveixi per col·laborar a pagar, entre altres moltes despeses de la Paeria, els sou del nostre alcalde i dels nostres regidors.

tracking