SEGRE

Maite Montañés

Gràcies per posar-vos la gorra!

Presidenta de l’AFANOC

Imatges del Posa't la Gorra 2020 de Lleida

Posa't la Gorra 2020LAURA QUINTANA / EDGAR ALDANA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Veure l’emoció d’infants i adolescents que passen o han passat per un càncer i la de les seves famílies, veure els seus somriures i els seus sentiments a flor de pell, no té preu. I més si aquesta emoció ve donada quan veuen com milers i milers de persones els fan costat i es posen la gorra per ells, per ser, als seus ulls, iguals i per demostrar-los que no estan sols. Per això, des de l’AFANOC no podem més que donar les gràcies a tots i cadascun dels lleidatans i lleidatanes que ahir van voler formar part de la setena edició del Posa’t la Gorra, a Lleida, i pujar a la Seu Vella per mostrar un any més la solidaritat amb aquelles nenes, nens i joves als quals la vida els ha posat al mig la dura realitat del càncer infantil.

Gràcies a tots ells per ajudar-nos a recordar a aquestes famílies que no estan soles. I que amb el seu simple, però màgic, gest de posar-se la gorra, podrem continuar oferint-los de forma gratuïta tots els serveis d’atenció psicosocial integral que la seva situació requereix. Podrem, des del moment en què la seva vida canvia per ferse més difícil i incerta, donar-los suport des dels hospitals de referència de Barcelona i fer-los sentir la Casa dels Xuklis gairebé com si fos la seva. I podrem, quan tornin a Lleida, seguir acompanyant-los des de la delegació que ara farà set anys que vam posar en marxa per donar resposta a les noves necessitats i neguits que les famílies amb infants i adolescents amb càncer es troben quan retornen al territori.

Podrem seguir apropant-nos als centres educatius per donar a conèixer la realitat del càncer infantil i per assessorar-los quan un dels seus alumnes és diagnosticat amb aquesta malaltia. Podrem seguir sumant reptes, projectes, il·lusions i somnis per treballar incansablement en la millora de la qualitat de vida d’aquests infants i adolescents i les seves famílies. Gràcies també a totes les institucions, empreses, entitats, comerços, col·laboradors i al Consorci del Turó de la Seu Vella per ajudar-nos a fer realitat de nou el Posa’t la Gorra. Gràcies a tots els talleristes i artistes per tornar a fer d’aquesta festa un esdeveniment màgic. Sense tots ells no hauria estat possible, com tampoc, per descomptat, sense els nostres voluntaris, que ens donen el millor que tenen per ser una peça clau de l’AFANOC i de tot el que aconseguim fer.

I gràcies, famílies de l’AFANOC, per donar sentit a tot això. No deixeu mai de posar-vos la gorra...

Visca el Posa’t la Gorra!

tracking