SEGRE
Membres de l’assemblea de joves La Garsa, al seu local a les antigues escoles d’Alcarràs.

Membres de l’assemblea de joves La Garsa, al seu local a les antigues escoles d’Alcarràs.ASSEMBLEA DE JOVES LA GARSA

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

L’assemblea de joves La Garsa som una entitat que realitza activitats per al jovent d’Alcarràs. L’agost del 2019 vam fer la nostra festa d’aniversari. Uns dies després, l’Alcaldia ens va comunicar l’obertura d’una sanció sota el pretext d’haver-se produït durant de la festa comentaris despectius cap a l’alcalde i no haver reduït el volum de la música durant la matinada.

Nosaltres hem explicat públicament que cap membre de La Garsa va proferir aquests comentaris i que no tenim constància que cap assistent els realitzés. Tot i així, vam rebutjar-los en l’hipotètic cas que aquest fet hagués ocorregut des del nostre compromís com a entitat amb una actitud de respecte. Així mateix, vam explicar que es va reduir a la meitat el volum de la música durant la matinada. Ens hem reunit diverses vegades amb l’Alcaldia amb la voluntat de trobar una solució, però l’únic que hem rebut han estat amenaces, faltes de respecte, crits i interrupcions.

La seva resposta ha estat imposar-nos una multa de 1.400 € i desallotjar-nos de l’espai municipal on realitzem les activitats per al jovent. Darrere d’aquestes decisions arbitràries, només podem veure la voluntat de venjança política contra la nostra entitat, que ha estat crítica a causa de les polítiques juvenils que s’han realitzat al municipi. Les multes i el desallotjament no tenen altre objectiu que ofegar-nos econòmicament i fer aturar la nostra activitat.

Qui s’estima el poble ha de fer front a qui fa un abús de la seva posició de poder al capdavant de la institució per silenciar les veus crítiques, perquè degrada la qualitat democràtica d’Alcarràs. Nosaltres no defallirem i seguirem treballant per generar activitats per al jovent alcarrasí.

Exigim la retirada de les multes i aturar el desallotjament!

tracking