SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Es trigarà molts mesos, potser anys, a tornar a la normalitat de la qual gaudíem fa escassament dos mesos en bars, cafeteries, restaurants i altres locals afins a servir begudes i àpats. L’obligat tancament d’aquests establiments com a conseqüència de l’estat d’alarma, motivat per la pandèmia del Covid-19, i amb les greus conseqüències de contagis i morts de familiars i amics, ens ha creat una psicosi de por i desconfiança a la probabilitat de contagi en tots els espais que abans no teníem, als nostres passejos diaris i en celebracions en dies festius.

Actualment és gairebé impossible no pensar que seran gairebé obligatòries les revisions sanitàries abans que molts locals de la restauració tornin obrir portes. Per la por del contagi, els clients, suposadament, desconfiarem de com es renten i es desinfecten els vasos, els plats i coberts després de cada servei, també com es preparen i s’exposen les tapes als taulells, tret que vagin envasats al buit. Un altre motiu de desconfiança serà l’estat de neteja de la cuina i com va equipat el personal per preparar i servir els plats dels àpats, amb o sense guants. A partir d’ara aquestes informacions tindran un valor important per tornar a ser els assidus clients de sempre. La psicosi de la por del contagi tardarà massa temps a desaparèixer dels nostres pensaments.

Per tornar a la normalitat perduda no n’hi haurà prou de tenir estrelles ni diplomes. Només oferint confiança al client.

tracking