SEGRE

FAMILIARS DE LA RESIDÈNCIA

Escrit d'agraïment a la Llar Residència Geriàtrica l'Esplai d'Alpicat

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Familiars dels avis de la Llar Residència Geriàtrica l’Esplai d’Alpicat volem donar les gràcies a la Direcció i equip professional: metge, infermeres, psicòloga, treballadora social, fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, animadora sociocultural, cuidadores, cuina, manteniment, neteja i resta de professionals del centre per l’atenció, prevenció, esforç i dedicació que han posat en la cura dels nostres padrins.

Estem molt agraïdes i agraïts per com estan fent front a la situació de crisis actual de la Covid-19, aplicant les estrictes mesures de protecció, fent tot el possible perquè el virus no entri a la residència i a la vegada proveint els familiars de l’atenció necessària i facilitant el contacte amb les seves famílies de referència, ja que gràcies a les noves tecnologies faciliten la comunicació per Skype i videotrucades de WhatsApp amb els nostres familiars. També ens envien fotos del seu dia a dia.

Amb la intenció de reconèixer el seu treball i fer-los sentir el nostre escalf i suport, ja que els nostres avis són atesos per persones que, tot i la situació de risc, no han deixat de donar el millor de si mateixes per tenir-ne cura, hem volgut correspondre amb el detall de regalar flors (petúnies, pensaments, alegries, begònies, clavell de moro...) perquè donin vida i color al dia a dia dels treballadors i avis, que decoraran jardins, terrasses, finestres, etc., participant així en el fet que els nostres familiars es trobin a gust i pateixin el mínim possible els entrebancs d’aquest virus. Horticultura Bellmunt i Jardineria Món Jardí han fet possible l’entrega a la residència.

Amb el regal de les flors, el dia de Sant Jordi, els padrins han fet treballs manuals donant les gràcies per les flors rebudes i la residència ha fet un vídeo amb les mostres d’agraïment dels avis enviant-lo a tots els familiars.

Amb aquest escrit volem posar en alça els serveis, la part professional, la part humana de tot l’equip de persones que componen la Residència Esplai, des de l’amabilitat de recepció al telèfon, fins a la pulcritud de la bugada la neteja. Per la seva plena entrega i perquè d’alguna manera han passat a ser la família actual dels nostres estimats parents, perquè senzillament són ara la seva llar.

Moltes gràcies, equip de la Residència d’avis Esplai d’Alpicat, sou un gran equip 

tracking