SEGRE
El castell de focs artificials des del marge esquerre del Segre, a càrrec de la pirotècnica castellonenca Peñarroja, va posar ahir a la nit el colofó a les Festes de la Tardor de Lleida.

El castell de focs artificials des del marge esquerre del Segre, a càrrec de la pirotècnica castellonenca Peñarroja, va posar ahir a la nit el colofó a les Festes de la Tardor de Lleida.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Bon dia, Sr. alcalde. Quina llàstima no poder gaudir tots els lleidatans i lleidatanes d’una festa major com Déu mana, amb festes populars, focs artificials i concerts. Però el pressupost de la festa major segur que està fet de fa dies, no? D’aquesta manera, proposo que tot el pressupost de la festa major es doni als sanitaris que porten dies i dies treballant per poder sortir d’aquesta pandèmia en la qual ens trobem. Oi que els diners hi són? Doncs, apa, faci una bona acció pels sanitaris o els hospitals. És millor donar els diners abans que es quedin a l’ajuntament per altres coses que en aquests moments no són necessàries. També es podrien invertir a tornar a ficar patrulles de jardineria per poder netejar els carrers de brutícia i més brutícia, perquè els carrers fan llàstima per l’estat en què es troben! Quina vergonya tenir els carrers plens de merda! I també plens d’herbes per falta de manteniment. Això sí, tots els lleidatans pagant els impostos com si tot això del Covid-19 no hagués arribat a Lleida... Insultant i vergonyós! A veure si teniu algun detall amb la ciutadania lleidatana, que en aquests moments el que més necessita és ajuda i no pagar i pagar.

tracking