SEGRE
Canonge González, convertit en zona de vianants ahir a la tarda.

Canonge González, convertit en zona de vianants ahir a la tarda.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Llegeixo a SEGRE que la Paeria converteix tres carrers del Barri Antic de la ciutat en zones per a vianants. A la mateixa noticia ja s’indica que la mesura s’ha pres amb urgència. I afegiria que feta per algú que no viu en cap d’aquests carrers. El carrer Isabel II es talla al trànsit. Aquest carrer és clau, l’únic que ens permet entrar al barri des de la zona Ricard Vinyes-Hospitals de forma fluïda. I ara, aquest carrer, necessari per als veïns i per on passen cada dia 5 persones caminant, es converteix en zona de vianants. Segueixo.

Qui visqui al barri sabrà que sortint de qualsevol dels pàrquings, fent ziga-zagues, pot trobar la sortida per agafar rambla d’Aragó amunt o avall, segons interessi. Amb la mesura, que afecta també el carrer Canonge González, els veïns dels pàrquings de Germanetes només poden sortir a l’avinguda direcció Ricard Vinyes. Qui vulgui girar cap al riu té dos opcions: o contaminar el doble fins a poder girar a la rotonda de Ricardo o, de nou, entrar a fer voltes per carrers estrets del centre. Un despropòsit. Senyors de la Paeria, aquests canvis s’han de fer amb totes les possibilitats de mobilitat damunt de la taula i estudiant les millors opcions, ja que moure’s amb solvència pel centre és tan complicat com necessari.

En lloc de dificultar-nos la vida, per què no mireu de proposar solucions per a tothom? Per què no, per exemple, posar pilones d’accés per als veïns? O reunir-vos amb la comunitat per mirar quines són les seves necessitats? Aquí m’hi trobareu. Amb mesures d’un dia per l’altre d’urgència, no.

tracking