SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Primer de tot, cal dir que estic totalment d’acord amb la carta publicada pel seu diari i signada pel senyor Guzmán i, si em permet, jo vull anar més enllà. No solament ens estan castigant, als de Lleida, sinó que ens estan humiliant. Qui? Doncs jo ho tinc molt clar: el Govern de la Generalitat, presidit pel senyor Torra, que s’ha dedicat durant tota la pandèmia a portar la contrària a Madrid perquè sí. Si Madrid deia A, ell B, i quan Madrid deia B, doncs ell deia A. I així hem estat durant dos mesos. En les xifres de CatSalut hi havia dies d’autèntic desgavell. Jo he estat un apassionat de les gràfiques del diari SEGRE sobre la pandèmia i, de sobte, en un dia, a Lleida, resulta que ressuscitaven 14 morts dels dies anteriors.

El seu diari posava el crit al cel i només podia dir que eren les dades de CatSalut. Tot un Govern de la Generalitat (quina pena), i no saben fer sumes i restes correctament? Fins i tot jo, que soc de lletres, ho faria millor. Ara resulta que, com que els lleidatans ens hem portat tan malament, doncs, no passem de fase. Apa, aquí ho tens. I el principal focus, Barcelona, potser ens passa al davant. I jo em pregunto, el govern de la Paeria, per dir-ho d’alguna manera, pensa dir alguna cosa per defensar Lleida perquè passi de fase? Perquè durant dos mesos ha estat inexistent, el govern de la Paeria l’alcalde.

Mireu, jo defenso que, si hem d’estar confinats, tots quiets i tancats, el que no pot ser és que ningú de l’equip de govern de la Paeria no hagi fet o tingut alguna iniciativa per defensar que Lleida tiri endavant. Un govern com el de la Paeria no pot estar de braços plegats. Un govern com el de la Paeria no pot ser el politburó d’un partit.

tracking