SEGRE

EDUARD FUENTES

A l'alcalde de Lleida, regidor de Mobilitat, de Seguretat Ciutadana o qui se n'ocupi

A l’esquerra, l’estàtua de la plaça Pagesos amb la placa de l’escut de la ciutat. A la dreta, imatge d’ahir sense.

A l’esquerra, l’estàtua de la plaça Pagesos amb la placa de l’escut de la ciutat. A la dreta, imatge d’ahir sense.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

No em complau dir-los que els veïns de la zona, que comprèn des de la plaça dels Pagesos fins al final de la Mariola, estem bastant emprenyats. Últimament els actes incívics a la zona han crescut de manera preocupant i també els que van vinculats al trànsit. Es veu cada dia, i en diferents horaris, gent de nit en patinets i sense cap mesura de seguretat com cascs o llums.

Circulen contra direcció, hi ha ciclistes a les voreres amb auriculars posats i parlant per telèfon, motos del tipus poket bikes (sense matrícula, clar) tant a la vorera com a la carretera, cotxes fent accelerades i virolles, etc.

Però, on és la Urbana? No ho sabem. Només venen quan algú truca per algun fet greu i que reclama atenció. Potser si passessin com qui no vol la cosa ens estalviaríem algunes de les queixes. A més, si venen per aquests actes, els que els cometen ja no hi són.

Crec que seria positiu per a aquesta zona deprimida, empobrida i abandonada més control; potser en podria sortir alguna cosa bona. O haurem d’esperar que es buidin els pisos per ensorrar-los fer-ne de més cars?

De part d’un veí preocupat.

tracking